facebook  ДДСО

 
Новини
16-11-2010 09:57 | Переглядів: 333

Керівництво міліції Київщини привітало своїх ветеранів зі святом радянських правоохоронців

Цього року, як і завжди, 10 листопада – дата, що асоціюється із Днем міліції…Днем радянської міліції. Ця визначна подія, за традицією, відзначається як колишніми працівниками, так і діючими. Адже вітати ветеранів і залишатися осторонь свята неможливо.

Зустрічі поколінь і повернення до історичних подій нашої країни підтримують зв'язок із минулим і дають надію на майбутнє. 

Так, керівництво Головного управління МВС України в Київській області зібрало в своєму приміщенні нинішніх та колишніх працівників, котрі працювали за часів радянської міліції.

Заступник начальника ГУ Григорій Розум, взявши слово, зауважив, що ветерани ОВС не лише сумлінно захищали й охороняли громадян Київщини за часів своєї служби, але й новим поколінням правоохоронців було б значно важче виконувати покладені обов’язки, якби не чуйні слова й досвідчені поради з боку колишніх працівників.

Окрім того, міліціонери вшанували загиблих, віддавши дань пам’яті тим, хто поклав своє життя під час виконання службового обов’язку. 

Згодом гостям вручили медалі, нагороди й цінні подарунки, після чого за келихом шампанського вони мали змогу поділитися досвідом з молодим поколінням наступників.

Варто зауважити, що подібні урочистості відбулися в кожному районному управлінні області, де сивочолим солдатам приділили чимало уваги, яка цінувалася набагато більше, ніж вручені матеріальні нагороди. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera