facebook  ДДСО

 
Новини
29-11-2010 09:55 | Переглядів: 428

На Київщині обрано нового голову правління обласної благодійної членської організації «Лікарняна каса правоохоронців Київщини»

Сьогодні в Головному управлінні МВС України в Київській області відбулося засідання обласної благодійної членської організації «Лікарняна каса правоохоронців Київщини», на якому було обрано нового голову правління фонду та його заступників.

Новопризначений голова Анатолій Сербін розповів про подальшу роботу благодійного фонду та розподіл коштів добровільних внесків, одержаних від членів „Лікарняної каси". Так, 50% отриманих коштів піде на придбання медикаментів для членів організації, а решта використовуватиметься на розвиток матеріальної бази лікарні (розширення медичних послуг, придбання сучасної медичної апаратури та оновлення існуючої, впровадження новітніх методів діагностики й лікування, господарчі потреби, проведення поточних ремонтів, придбання продовольчих товарів для покращення харчування хворих).

Варто нагадати, що благодійна членська організація «Лікарняна каса правоохоронців Київщини» була започаткована в серпні 2008 року за ініціативою профспілкових організацій вільнонайманих та атестованих працівників ГУМВС України в Київській області та існує за рахунок добровільних членських внесків. Стати членом організації може будь-яка особа з числа міліціонерів столичного регіону або членів їх сімей, яка надає благодійну допомогу на користь «Лікарняної каси» шляхом щомісячного перерахування із грошового утримання або заробітної плати грошової суми у розмірі 20 гривень. 

У подальшому члени організації забезпечуються медичною допомогою за програмою „Стаціонарне лікування", яке включає повне безоплатне обстеження та лікування в госпіталі ГУМВС та медичних закладах МВС, а також забезпечення медичними препаратами за призначенням лікарів.

ВЗГ ГУ МВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera