facebook  ДДСО

 
Новини
29-11-2010 12:14 | Переглядів: 312

УБНОН Київщини продовжує боротьбу з неповнолітніми наркоманами

Серед гострих соціальних проблем, яких нам, нажаль, не бракує, одна з найболючіших - проблема наркоманії серед дітей та молоді. 

Сьогодні хворобливий потяг до смертельного зілля набув широкого розмаху. Щодня хтось уперше бере в руки шприц з отрутою, не задумуючись над тим, що за першою дозою буде наступна, а потім – прірва. Не менш актуальним є й поширення пияцтва й тютюнопаління серед дітей. За статистикою кожен десятий підліток, який скоює злочин, знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Саме тому працівники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Київщини приділяють чималу увагу профілактиці вживання алкогольних напоїв та наркотиків серед дітей. Так, з 25 листопада по 5 грудня у столичному регіоні проводиться відпрацювання навчальних, розважальних закладів та торгових точок з метою виявлення неповнолітніх любителів заборонених речовин. Окрім того, працівники міліції організовують бесіди зі шкільними педагогами по виховній роботі, а також із так званими «важкими дітьми» задля попередження наркозалежності.

Міліція звертається до громадян із проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства, не продавати й не давати дітям алкогольні напої та тютюнові вироби, адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління. Продаючи спиртне та цигарки дітям, задумайтеся, що хтось може запропонувати закурити чи випити і вашій дитині. І ніхто не знає напевно, що після цього може статися. 

УБНОН Київщини висловлює прохання до мешканців області повідомляти про будь-які відомі випадки вживання заборонених напоїв чи речовин неповнолітніми за телефоном (044) 425-50-90 (телефон довіри УБНОН) або 102.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera