facebook  ДДСО

 
Новини
02-12-2010 11:43 | Переглядів: 358

«Котра година?..»

…саме з таким наївним запитанням звернувся 17-річний бориспілець до киянина. Та не встиг чоловік і оком глянути на свій мобільний, як сотовий миттєво опинився в руці неповнолітнього грабіжника. І той з трофеєм хутко зник у невідомому напрямку.

56-річний житель столиці відразу після викрадення телефону звернувся до правоохоронних органів Борисполя. Співробітники міліції детально опрацювали всі матеріали справи і незабаром підлітка, причетного до грабежу, було встановлено. Потерпілий не сподівався, що й ого мобільний буде швидко знайдений оперативниками, а тому, коли міліціонери повідомили йому приємну новину, задоволенню чоловіка не було меж. На допиті у слідчого столичний мешканець розповів, що того дня він приїхав до близьких у м. Бориспіль. На автомобілі під’їхав до гаражу родича і зайнявся ремонтом машини. Через деякий час до нього підійшов незнайомий юнак та запитав, котра година. Чоловік вийняв мобільний телефон, але на екран сотового глянути не встиг. Неповнолітній за мить вихопив апарат із рук власника і разом із товаришем, який знаходився неподалік, швидко побіг у невідомому напрямку. Вже за тиждень підозрюваний давав пояснення у кабінеті працівника міліції.

Як розповіла представниця слідчого відділу, 17-річний зловмисник навчається у місцевому професійному ліцеї. До того, як скоїти грабіж, він вже встиг «засвітитися» у правоохоронних органах – два місяці тому вчинив крадіжку транспортного засобу та знаходився на підписці про невиїзд. Наразі проти парубка порушено чергову кримінальну справу за ч.2 статті 186 (Грабіж), що загрожує позбавленням волі на строк до шести років.

Тож, у підлітка буде час подумати про свої протиправні вчинки. Та чи скористається він ним? 

Юлія Харлановська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera