facebook  ДДСО

 
Новини
13-12-2010 15:16 | Переглядів: 312

На Київщині розпочато роботу громадських приймалень

На території Київщини розпочато роботу громадських приймалень щодо виявлення протиправних дій з боку державних органів, які здійснюють контроль підприємницької діяльності.

Таке рішення було прийняте МВС України у зв’язку із зверненнями до ОВС підприємців, щодо порушення їх прав. 

На Броварщині розгорнуто роботу п’яти таких пунктів. Діють вони на ринках «Нива» (вул.Воз’єднання,2), «СБС» (вул.Короленко,70), «Самшит» (вул.Челюскіна,2), «Едельвейс» (с.Гоголів) та на торгівельному майданчику селища Калита. 

Броварським МВ розроблено графіки чергувань працівників міліції підрозділів громадської безпеки та ДСБЕЗ (державної служби боротьби з економічними злочинами), заведено журнали обліку відповідних звернень.  

Як повідомив начальник охорони ринку «На Київській» Володимир Іванович Волокита, - «громадська приймальня розпочала роботу на території торгівельного майданчику, аби забезпечити права суб’єктів підприємництва. Перш за все була організована агітаційна робота. На території ринку розклеєні оголошення, для доведення інформації до громадян використовуємо гучномовець». 

За словами старшого ДІМ Броварського МВ Олександра Могили: «Працівники міліції чергують у громадських приймальнях згідно графіків у режимі робочого часу ринку, з 9.00 ранку до 19.00 години. Наразі, жодного звернення з боку підприємців не зареєстровано».
Броварська міліція повідомляє:

Шановні громадяни! У разі виявлення Вами правопорушень, що вчиняються на території ринків, звертайтеся до пунктів громадських приймалень із повідомленнями. Міліція гарантує невідкладний розгляд Вашої заяви та конфіденційність. 

Ксенія Крикунова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera