facebook  ДДСО

 
Новини
14-12-2010 11:21 | Переглядів: 269

На Київщині міліціонери витягли жінку з палаючого будинку

В Таращанському районі столичної області двоє міліціонерів, ризикуючи власним життям, витягли з палаючого будинку 60-річну жінку.

Близько 22:00 год. дільничні інспектори Євгеній Мовчан та Олександр Дроздівський, відреагувавши на повідомлення про сімейну сварку, виїхали до села Велика Вовнянка. Проїжджаючи по одній з вулиць, правоохоронці помітили, що з будинку валить дим. Міліціонери зупинились та зайшли на подвір’я. Двері будинку були зачинені зсередини. Через вікно було видно, що в кімнатах вирує полум’я. За тріскотом дільничні ледь розібрали людський голос. 

Вибивши двері та тримаючись один за одного, міліціонери зайшли в будинок. Крізь дим було неможливо когось розгледіти. Правоохоронці йшли на людський стогін. За кілька метрів вони побачили жінку. Спина та нога її вже загорілися. Ледь встигли Євген та Олександр винести вже непритомну жінку, як в будинку обвалилася стеля. Поклавши її на сніг, міліціонери надали їй першу медичну допомогу і викликали швидку та МНС.

Наразі потерпіла знаходиться в лікарні. За словами лікарів, будь-які прогнози робити зарано – жінка отримали близько тридцяти відсотків опіків тіла. Також стало відомо, що в погорілому будинку знаходився її співмешканець. На жаль, чоловік загинув.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera