facebook  ДДСО

 
Новини
06-01-2011 11:55 | Переглядів: 324

На Київщині брат вбив брата

Напередодні новорічних свят в одному із сіл Іванківського району, що на Київщині, 24-річний хлопець вбив рідного брата. Потерпілий за лічені хвилини стік кров’ю через те, що посмів докоряти молодшому безробіттям.
 
Коли за кілька годин до Нового Року на подвір’я зайшли працівники міліції, Андрій спокійно спав. Чоловік був добряче напідпитку та не зовсім розумів ціль візиту правоохоронців. Як з’ясувалося, він навіть не здогадувався, що його 36-річного брата вже немає серед живих. Звичайна побутова сварка перетворилася на жахливу сімейну трагедію. Молодший не хотів працювати та сидів, як в народі кажуть, у матері на шиї. Старшого це обурювало.
 
Спочатку під дією святкового алкоголю між братами виникла бійка, потім Андрій схопив зі столу ніж. Удар прийшовся в ногу. За жорстокою іронією долі лезо ввійшло в життєво важливу артерію. До кінця не усвідомлюючи, що трапилося, Сергій дійшов до сусідів, щоб попросити про допомогу. За словами сусідки Марії Іванівни, намагаючись зупинити кров, чоловікові перетягли ногу ременем. За кілька хвилин до приїзду швидкої допомоги він помер від крововтрати.
На сьогоднішній день Андрій знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, у скоєному зізнався. Каже, що наміру вбивати у нього не було. За вчинення тяжкого тілесного ушкодження проти горе-брата міліція порушила кримінальну справу. На затриманого чекає до десяти років позбавлення волі.
 
Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera