facebook  ДДСО

 
Новини
21-01-2011 09:55 | Переглядів: 395

Бійці спецпідрозділу «Беркут» подарували дітям безліч приємних емоцій, завітавши до однієї із броварських шкіл

У місті Бровари на Київщині бійці спецпідрозділу «Беркут» завітали до однієї з місцевих шкіл. Замість уроку фізкультури дітлахам провели захопливу лекцію про діяльність міліції, небезпечну та тяжку роботу спецпідрозділу «Беркут». Школярам продемонстрували зброю, яка використовується у повсякденній роботі та під час спецоперацій: наручники, пістолети, автомати, снайперські гвинтівки та спецобладнання: бронежилети та щити.

Після лекції дітям дозволили все це не лише поближче роздивитися, а навіть взяти у руки і приміряти. Кульмінацією зустрічі школярів з правоохоронцями стали прийоми рукопашного бою, які продемонстрували бійці спецпідрозділу. Після побаченого половина учнів виявила бажання служити в армії України або працювати у правоохоронних органах, інші ж були приємно вражені тим, що захищені.

Аналогічні заходи беркутівці разом із керівництвом навчальних закладів проводять не вперше. На думку працівників міліції та вчителів, такі лекції загартовують відчуття патріотизму, любов до спорту, бойових мистецтв та попереджають дитячу злочинність. Дітям подібні зустрічі надзвичайно подобаються і яскраві враження від них залишаються надовго. Адже крім розваг і ненав’язливих профілактичних бесід з правоохоронцями, вони запам’ятовують безліч цікавої, корисної і необхідної для майбутнього життя інформації.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera