facebook  ДДСО

 
Новини
25-01-2011 11:41 | Переглядів: 227

На Київщині заробітчанин обікрав земляків

Дільничний інспектор міліції викрив крадія, який серед білого дня вибив двері квартири своїх же земляків та викрав тисячу гривень, чотири курки і лоток яєць.

Зазвичай земляки завжди допомагають один одному, особливо, коли перебувають далеко від дому. Тож і жителі Волинської області, які приїхали на заробітки до одного із сіл Бориспільського району, між собою товаришували. 24-річнй чоловік навіть продав свій телевізор землякам всього за 100 гривень. Згодом, зрозумів, що роздобрів необдумано. Вирішив зайти до знайомих, щоб вони йому доплатили за техніку. 

Того суботнього дня дві сімейні пари пішли на роботу. Квартиру зачинили. Молодик без вагань вибив двері. Зайшовши до помешкання, відразу попрямував до телевізора. Та в голові промайнула думка, що заощадження господарів мабуть лежать у шафі. Він, дійсно, за лічені секунди знайшов 1000 гривень. На балконі непроханий гість помітив декілька тушок кур та лоток яєць. Не довго думаючи, поцупив і їх. По дорозі зайшов до магазину, щоб купити пива та продукти. 

За словами начальника Бориспільського МВ Юрія Вовка, крадієм виявився 24-річний житель Волинської області, який вже встиг 3,5 роки побувати у місцях позбавлення волі за розбій. На Бориспільщину він приїхав з метою знайти роботу. Це йому вдалося, але нещодавно був звільнений. Затриманий має дружину та сина. 

Наразі порушено кримінальну справу за ч. 3 статті 185 Кримінального Кодексу України, а молодик взятий під варту. Ведеться слідство.

Юлія Харламовська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera