facebook  ДДСО

 
Новини
27-01-2011 16:02 | Переглядів: 277

На Київщині боротьба з хабарництвом продовжується

У місті Бровари на Київщині працівники УДСБЕЗ ГУМВС України в Київській області зафіксували факт вимагання та отримання хабара у службовому кабінеті директора місцевого ринку (жителя м. Києва, 1966 р.н.) у сумі 15000 грн за не проведення планової перевірки ринку начальником управління у справах захисту справ споживачів у Київській області, держслужбовцем 5 рангу 3 категорії (1968 р.н) та його заступником (жителькою м. Києва 1952 р.н.)

Також працівниками УДСБЕЗ додатково встановлено, що у грудні 2010 року начальник управління у справах захисту справ споживачів у Київській області у своєму службовому кабінеті, що знаходиться на вул. Хрещатик в м. Києві, вимагав та отримав хабар у розмірі 2000 грн від жителя м. Бориспіль (1952 р.н.), директора одного з споживчих товариств за накладання мінімального штрафу за результатами перевірки того ж товариства.

Наразі для затриманих обирається міра запобіжного заходу. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 368 КК України.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera