facebook  ДДСО

 
Новини
03-02-2011 12:35 | Переглядів: 368

Державтоінспекція Київської області інформує

 За минулу добу працівники державтоінспекції Київщини виявили 1036 порушень правил дорожнього руху, з них 20 водіїв керували транспортними засобами в нетверезому стані та 410 перевищили встановлену швидкість.

Крім цього в м. Бровари працівниками ДАІ був зупинений автомобіль ВАЗ-2105, яким керував житель міста Києва. Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу в салоні автомобіля інспектори виявили металеві елементи залізничної колії. В ході проведення перевірки та опитування водія і пасажира було встановлено, що вони демонтували елементи залізничної колії на вітці, що веде в промислову зону міста. Автомобіль відправлено на штраф майданчик, а викрадені речі вилучено. За даним фактом проводиться розслідування.

Пізно ввечері в селі Горенка Києво-Святошинського району власник невстановленого автомобіля скоїв наїзд на місцевого жителя та зник з місця пригоди. Упродовж доби працівники ВДАІ Києво-Святошинського району встановили автомобіль «МІТСУБІСІ ГАЛАНТ» та затримали водія, який зізнався у скоєному.

УДАІ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera