facebook  ДДСО

 
Новини
10-02-2011 10:32 | Переглядів: 250

Державтоінспекція Київщини інформує

9 січня о 8 годині на автошляху поблизу с. М.Салтанівка Васильківського району, 33-річний житель с.Борова, керуючи автомобілем «HONDA», не впорався з керуванням, та виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «NISSAN», за кермом якого перебував 50-річний мешканець столиці. Внаслідок ДТП 22-хічна пасажирка автомобіля «HONDA» загинула на місці події. Обидва водії та пасажир автомобіля «NISSAN» з тілесними ушкодженнями доставлені до Васильківської ЦРЛ.

Цього ж дня в місті Біла Церква 59 річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем ВАЗ-2101, скоїв наїзд на 42-річну місцеву жительку, яка переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переходу. В результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Наразі її доставлено до місцевої лікарні.

А в місті Бровари близько 17-ї години по вул. Гагаріна, 30-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Шевролет, скоїв наїзд на 7-річну дівчинку, яка переходила дорогу в невстановленому місці.

Саме тому, хотілося б звернутися до батьків. Головна відповідальність у вихованні грамотного учасника дорожнього руху лежить на Вас. Постійно роз'яснюйте дітям необхідність дотримання правил дорожнього руху, вчіть їх орієнтуватися в дорожній обстановці; перед виходом на вулицю нагадуйте дитині про правила поведінки поблизу проїзної частини; при переході через дорогу тримайте міцно дитину за руку, допоможіть вибрати найбезпечніший маршрут від будинку до школи.

І найголовніше - будьте прикладом для дітей у дотриманні правил дорожнього руху. Адже життя й здоров'я дітей в наших руках! 

УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera