facebook  ДДСО

 
Новини
11-02-2011 12:02 | Переглядів: 443

У Бородянці, що на Київщині, весілля закінчилося трагедією

У Бородянці на Київщині весілля закінчилося трагедією. Під кінець свята двоє молодиків не поділили гостю, в результаті -- залицяльник отримав ножа в серце. 20-річний місцевий житель серед багатьох інших запрошених виділив одну, дівчина сподобалась на стільки, що молодий чоловік втратив контроль над собою, не зважив навіть на те, що дівчина прийшла на свято з другом. Між чоловіками спалахнула сварка, з’ясовувати стосунки «джентльмени» продовжили на дворі. Помітивши, що суперечка переросла у жорстоку бійку, присутні намагалися розборонити суперників, втім, вдалося їм це ненадовго.

Ображений ревнивець, 23-річний місцевий мешканець, проживав неподалік. Чоловік навідався додому і прихопивши з собою кухонний ніж, повернувся на свято. Втім, сідати за весільний стіл він наміру не мав. Відшукавши залицяльника своєї подруги, продовжив з’ясування стосунків. Цього разу розборонити бійку свідки конфлікту не встигли. Ймовірно з опалу, або ж під дією алкоголю, нападник не розрахував своєї сили. Розлючений чоловік наніс супернику п’ять ножових поранень, два з них в серце. Побачивши свою жертву в калюжі крові, горе-ревнивець втік. Очевидці трагедії одразу викликали міліцію і швидку, але потерпілий помер тієї ж ночі у центральній районній лікарні.

Нападника через кілька годин затримали правоохоронці. Ховаючись від міліції, чоловік блукав темними вулицями міста. На місці злочину він залишив знаряддя вбивства зі слідами крові. Крім того на подвір’ї підозрюваного працівники виявили куртку та джинси із залишками бурої речовини. Наразі зловмисника затримано, проти нього порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального Кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років тюрми.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera