facebook  ДДСО

 
Новини
14-02-2011 15:58 | Переглядів: 430

Відбулась розширена нарада УДАІ ГУМВС України в Київській області

Днями в місті Бориспіль відбулася нарада за участі заступника начальника ГУМВС України в Київській області Юрія Спаського та керівництва Управління ДАІ з особовим складом працівників Державтоінспекції Київської області, щодо дотримання законності працівниками ДАІ під час несення служби та вдосконалення взаємодії з учасниками дорожнього руху.

 

Під час наради розглядалися питання про необхідність дотримання працівниками ДАІ дисципліни і законності та про недопущення фактів хабарництва, здирництва, фальсифікації.

Зокрема, заступник начальника ГУМВС України в Київській області Юрій Спаський, наголосив, що основним завданням ДАІ є забезпечення безпеки дорожнього руху, тактовна поведінка з учасниками дорожнього руху, надання їм допомоги.

Також увага інспекторів була звернута на те, що на дорозі всі повинні бути рівні перед законом і за скоєне правопорушення повинні відповідати однаково. Адже ніхто не може бути звільнений від відповідальності за порушення Правил дорожнього руху за допомогою ксив, перепусток, візиток.

Управління ДАІ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera