facebook  ДДСО

 
Новини
15-02-2011 16:45 | Переглядів: 270

У Житніх Горах, що на Київщині місцевий житель зарізав односельця за нецензурну лексику

У Житніх Горах на Київщині місцевий житель зарізав односельця за нецензурну лексику. Чоловіки товаришували не один рік, втім кілька необережних лайливих слів, одному із них вкоротили життя.

55-річний, житель Києва, який мешкав у цьому ж селі, завітав на вечерю до товариша, 43-річного місцевого мешканця. За столом чоловіки вживали алкогольні напої, тож мирне спілкування спочатку переросло у суперечку, а потім у палку сварку. Під час сварки гість образив господаря дому, дозволивши висловлюватися на адресу товариша нецензурною лексикою. Якийсь час хазяїн будинку сидів мовчки, але його терпіння обірвалося в одну мить.

Підхопившись зі свого стільця, чоловік почав наносити кривднику удари ножем в область шиї та обличчя, зупинився тільки коли колишній товариш уже перестав рухатися. Потерпілий від отриманих травм помер на місці. Міліцію викликала дружина загиблого. Жінка, не дочекавшись свого благовірного вдома, знаючи до кого збирався того вечора її чоловік, також зайшла до їхнього спільного знайомого. Втім свого чоловіка знайшла вже мертвим.

Підозрюваного затримали того ж ранку у власному домі. Чоловік навіть не намагався втекти з місця злочину. Наразі затриманий чекає на рішення суду в ізоляторі тимчасового тримання, проти нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України.

 

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera