facebook  ДДСО

 
Новини
16-02-2011 11:00 | Переглядів: 221

На Київщині в результаті ДТП, в яких водії зникають з місця пригоди, троє людей загинуло та 16 травмовано

Троє людей загинуло, 16 - отримали травми різного ступеня тяжкості. Цих жахливих наслідків ДТП можна було б уникнути. Страх, розгубленість, безвідповідальність, а нерідко все це з домішками алкоголю, керують водіями, які в найвідповідальніший момент кидають людей напризволяще.

На Київщині працівники ДАЇ в середньому на тиждень фіксують чотири ДТП, в яких водії зникають з місця пригоди. Лише з початку року міліціонери зафіксували 19 таких випадків. Правоохоронцям доводиться посекундно відтворювати подію та проводити ряд необхідних експертиз. Проте така копітка робота виправдана. На сьогоднішній день всі водії розшукані та чекають вироку.
За статистикою майже всі дорожньо-транспортні пригоди трапилися в нічний та вечірній час. Вік водіїв-втікачів коливається від 18 до 57 років, більша частина з яких тридцятирічні. В основному, у справах фігурують вітчизняні ВАЗи, також трапляються «Мерседеси», «БМВ», «Мітсубісі». Найбільше таких пригод сталося в Іванківському, Києво-Святошинському, Фастівському районах столичної області та в місті Біла Церква.

Так в місті Біла Церква по вул. Леваневського водій, керуючи автомобілем, допустив наїзд на 60-річну місцеву жительку, яка переходила проїжджу частину у встановленому місці - пішохідному переходу. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку та інші тілесні ушкодження. На щастя, потерпіла вижила. Водія ж правоохоронці затримали за кілька годин. У скоєному чоловік зізнався.

В с. Стайки Кагарлицького району працівники ДАЇ затримали 37-річного місцевого жителя, який близько двох діб переховувався від міліції. Напередодні він скоїв наїзд на власній «Ниві-Шевролет» на жінку та з місця пригоди зник. Потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження і у вкрай важкому стані була доставлена до центральної районної лікарні. За даним фактом проводиться розслідування.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera