facebook  ДДСО

 
Новини
16-02-2011 11:10 | Переглядів: 285

На Київщині 88-річна жінка, яка була нагороджена самим Йосипом Сталіним за те, що під час Великої Вітчизняної війни збила сім німецьких літаків, загинула від рук нелюда через відмову позичити 150 гривень

 
 На Київщині заробітчанин зарізав літню жінку через відмову позичити 150 гривень. Старенька пережила війну та отримала грамоту від самого Йосипа Сталіна, збивши під час бойових дій сім німецьких літаків. Загибла виховала сімох дітей та отримала орден, як мати героїня. Померла жінка, відчинивши двері колишньому робітникові.

Трагедія сталася у селі Гребені До чергової частини Ржищівського міського відділу міліції зателефонувала місцева жителька і повідомила, що виявила труп своєї матері. На місце події за вказаною адресою терміново виїхала слідчо-оперативна група.

Винного у смерті жінки знайшли швидко. Ним виявився 23-річний заробітчанин, уродженець Волинської області. У Гребенях молодий чоловік проживав останні 5 років, працював ремонтником. У домі 88-річної загиблої молодий чоловік також робив ремонт, як і у багатьох односельчан. Того злощасного вечора зловмисник прийшов до старенької, зайшовши із заднього входу, постукав у двері та попросив позичити йому 150 гривень. Втім, жінка йому відмовила. Після цього колишній робітник витягнув ножа, довжиною близько п’ятнадцяти сантиметрів, і наніс загиблій дванадцять колото-різаних ран грудної клітини, п’ять із них проникаючі. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці. Зловмисник після скоєного зачинив вхідні двері та зник із місця пригоди. 

Затримали підозрюваного у Гребенях за ст. 115 кримінально- процесуального кодексу України, у домі його співмешканки. У день вбивства чоловіка бачили односельці неподалік будинку потерпілої. Наступного дня у зловмисника мав би бути день народження, тож гроші він намагався позичити у багатьох знайомих, але звідусіль йому відмовляли. З місця злочину працівники міліції вилучили речові докази.

По даному факту наразі проводяться оперативно-профілактичні заходи. Затриманий у скоєному зізнався. 150 гривень, через які молодий чоловік позбавив людину життя, з дому загиблої він так і не взяв, як і інші цінні речі. 


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera