facebook  ДДСО

 
Новини
22-02-2011 13:42 | Переглядів: 404

Кримінальна хроніка Київщини

З початку місяця в столичній області вчинено понад чотири тисячі злочинів та подій, чверть із них майже - крадіжки колективного та приватного майна. Також вчинено 42 грабежі, більше 750 випадків хуліганства, 177 злочинів у сфері обігу наркотичних речовин та викрадено 29 одиниць автомототранспорту.

Не минулося і без тяжких злочинів. За зазначений період вчинено 7 вбивств, нанесено 4 тяжких тілесних ушкодження 2 - зі смертельним результатом.

За аналогічний злочин на днях працівники Васильківського міськвідділу міліції затримали 25-річного Юрія.

Нудьгуючи від безробіття, молодик часто коротав час за пляшкою горілки із таким ж неробами як і сам. Той трагічний день не відзначався нічим особливим. Тільки до будинку Івана, куди з спозаранку подався Юрко, завітав сусід, 54-річний Анатолій. Після випитих кількох чарок між чоловіками розпочалася сварка, причиною якої стали різні погляди на життя. Кожний намагався довести свою правоту, та молодий і гарячий Юрій не збирався прислухатися до старшого товариша та його повчань, як правильно жити. Тож у пориві гніву до справи пішли як руки, так і ноги Юрія. 

Коли ж приступ гніву пройшов, зловмисник зрозумів, що вчинив непоправне – від отриманих ушкоджень чоловік помер. Медики та правоохоронці, які прибули на місце злочину, констатували смерть від внутрішньочерепної травми голови. 

Проти затриманого Юрія порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, згідно якої передбачається позбавлення волі від семи до десяти років.

На днях до однієї з міських лікарень столиці із проникаючим пораненням живота було доставлено 43-річного Данила, уродженця Закарпатської області. 

Дані ушкодження чоловік отримав у селі Софіївська Борщагівка Києво - Святошинського району. Пізньої ночі, повертаючись на квартиру, де тимчасово мешкає, між ним та 27-річним місцевим жителем виникла сварка. На ґрунті неприязні молодик вихопив ніж та поранив Данила. На щастя, зловмиснику вистачило здорового глузду викликати карету швидкої допомоги, що і врятувало життя потерпілому.
Не минулося і без крадіжок.

Серед білого дня до приміщення Броварського РАЦСУ проник невідомий і з службового кабінету бухгалтера викрав гаманець, в якому знаходились дві тисячі гривен. Правоохоронці затримали зловмисника за гарячими слідами. Ним виявився житель села Зваричі, який за чужий рахунок вирішив поправити свій матеріальний стан. Наразі проводиться розслідування щодо причетності 27-річного Павла до інших злочинів.

А от житель села Крюковщина Києво-Святошинського району на дрібниці розмінюватися не став. У селі Сеньківка Броварського району цей 51-річний аферист шахрайським шляхом заволодів 35 тисячами американських доларів. Жертвою шахрая став киянин, 48-річний Максим.

ВЗГ ГУ МВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera