facebook  ДДСО

 
Новини
22-02-2011 16:24 | Переглядів: 266

Юні динамівці змагалися з кікбоксінгу

Урізноманітнити дозвілля дітей, підтримати здоровий спосіб життя та не допустити втягнення молоді у злочину діяльність – одне із головних завдань спортивного товариства «Динамо», яке вже не вперше проводить змагання з різних видів спорту за участі підлітків.

В будинку фізичної культури «Динамо» нещодавно відбувся відкритий чемпіонат комплексної дитячої спортивної школи «Динамо», в якому взяли участь 306 дітей віком від 10 років з шести регіонів України. Змагання з кікбоксінгу проводилися за п’ятьма розділами під егідою двох розроблених програм – «Лицар України» та «Юний динамовець».

На початку змагань учасникам були присвоєні почесні звання «Юний динамовець» та вручено посвідчення «Динамо».

Справедливі результати чемпіонату протягом змагань забезпечувала головний суддя Ольга Павленко – президент федерації в м. Києві за версією WAKO.

50 представників від столичної області готували такі заслужені тренери України, як Андрій Мартинов, Олексій Москаленко, Євгеній Манікало, Юрій Комісаров. В нагороду за наполегливу працю майже кожен з підопічних тренерів КОО ФСТ «Динамо» виборов призове місце. Два перших місця в двох розділах посів 14-річний Богдан Резник у ваговій категорії до 48 кілограмів, у ваговій категорії до 51 кілограма двічі переміг його одноліток Володимир Джупина. Також двічі переможцем став 16-річний Микола Проскуров у ваговій категорії до 60 кілограмів.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera