facebook  ДДСО

 
Новини
23-02-2011 15:29 | Переглядів: 304

На Київщині працівники міліції проводять профілактичні заходи з метою попередження квартирних крадіжок

 Останнім часом на Київщині почастішали випадки квартирних крадіжок та незаконного проникнення до приватних будинків. З початку 2011 року працівниками міліції затримано 5 злочинних угруповань, які діяли на території Вишгородcького, Васильківського, Обухівського, Бориспільського та Броварського районів.
Шляхом вільного доступу, зловмисники проникали до помешкань, привласнюючи все, що має матеріальну цінність. Повернувшись додому з роботи або відпустки, господарі, не впізнають своєї оселі – зламані двері, вибиті вікна, відсутність грошей, коштовностей і дорогої техніки та понівечені меблі.
Наразі працівники міліції проводять профілактичні заходи серед населення для того аби попередити злочинність та застерегти громадян від біди. На думку спеціалістів, роз’яснювальні роботи зменшують прояви злочинності майже вдвічі.
Мій дім – моя фортеця, говорить народна мудрість. Втім, урятувати своє майно від крадіїв можуть самі господарі. Фахівці ж радять не економити на сучасних охоронних системах: вхідних дверях, якісних замках, гратах на вікнах, охоронних службах та встановленні сигналізації.

           


До порад правоохоронців як правило дослухаються. Втім для попередження та розкриття подібних злочинів цього буває замало. Працівники міліції звертаються до всіх громадян, якщо ви стали свідком злочину або ж помітили біля будинку чи квартири підозрілих сторонніх осіб, зламані двері чи вікна сусідської квартири, повідомляти правоохоронні органи. Адже по гарячих слідах та за наявності показів свідків шансів розкрити злочин та упіймати крадіїв набагато більше.


ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera