facebook  ДДСО

 
Новини
25-02-2011 16:10 | Переглядів: 363

На Київщині голова сільради прострелив голову односельчанину

На Київщині голова сільради одного з сіл Фастівського району наніс тяжке вогнепальне поранення односельчанину. Трагедія сталася у День захисника вітчизни. Двоє молодих людей прийшли до адміністративної будівлі у приміщенні якої знаходиться сільрада та місцевий клуб пограти у більярд. Але розпочати партію шляхетної гри чоловіки не встигли.

У приміщенні адмінбудівлі молодики зустріли голову сільради. З невідомих причин між чоловіками зав’язалася сварка у ході якої 40-річний чиновник застосувавши пристрій для відстрілу гумовими кулями, влучив у голову 23-річному односельцю.

 Потерпілого доправили до Центральної районної лікарні з відкритим переломом акулової кістки. По даному факту ведуться слідчо-оперативні заходи, встановлюються причини трагедії. Зброя, з якої був здійснений постріл, належним чином зареєстрована господарем. З місця події вилучено речові докази. По факту спричинення тяжких тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального Кодексу України.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera