facebook  ДДСО

 
Новини
28-02-2011 12:45 | Переглядів: 255

Державтоінспекція Київської області повідомляє

За минулі вихідні працівниками Державтоінспекції Київщини виявлено 1735 порушень Правил дорожнього руху: з них 75 водіїв керували транспортними засобами в нетверезому стані та 683 перевищили встановлену швидкість.

В суботу працівниками Бородянського взводу ДПС ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом було зупинено автомобіль «Фіат Дукато», який належить жителю смт. Ворзель, в ході перевірки автомобіля встановлено, що номер кузова знищено в кустарних умовах, а дублююча табличка відсутня.

Цього ж дня співробітниками ДАІ Рокитнянського району в с. Шарки був зупинений автомобіль ГАЗ-322132 під керуванням жителя Білоцерківського району, при огляді транспортного засобу було виявлено, що табличка з номером кузова перезакріплена в кустарних умовах.

 За всіма фактами виявлених правопорушень складені відповідні матеріали та передані для подальшого прийняття процесуальних рішень до територіальних відділів міліції.

27 лютого близько першої години ночі до відділення ДАІ по обслуговуванню Мироніського району надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Шкода Октавія тур» в с. Росава. Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівниками ДАІ було встановлено та затримано жителя с. Центральне Миронівського району, який незаконно заволодів даним автомобілем. Легковик повернуто власникові. Проводиться розслідування.

Також за вихідні дні співробітниками Державтоінспекції спільно з оперативниками було задокументовано один факт зберігання наркотичної речовини «ацетиловий опій» об’ємом 15 мл., вилучено 34 гр. «конопля».

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera