facebook  ДДСО

 
Новини
10-03-2011 09:20 | Переглядів: 237

Кримінальна хроніка тижня

З початку першого весняного місяця у столичній області вчинено майже дві тисячі злочинів та подій, із них - 2 вбивства, 1 тяжке тілесне ушкодження зі смертельним результатом, 387 крадіжок державного, колективного та приватного майна, 347 хуліганств, 44 злочини у сфері економіки.

Злочинний світ не перестає дивувати своїм бажанням легкої наживи. За кілька гривен нероби здатні не лише на крадіжки, а й на значно серйозніші кримінальні вчинки.

Не стали винятком і двоє мешканців міста Біла Церква. 25-річний Віктор та його 21-річний приятель мали нестримне бажання красиво жити, от тільки чесно працювати бажання не було. Про те, що вулиця не їх стихія, домовилися відразу, тож зупинилися на квартирах. План, за яким будуть діяти, був уже готовий.

На «справу» кримінальна пара відправилася до однієї з квартир по вулиці Б.Хмельницького. На запитання «Хто там?» представилися працівниками міліції. Однак, мнимі «міліціянти» у чоловіка відразу викликали підозру, тож впускати їх до житла він не збирався. За це і поплатився. До квартири 60-річного господаря непрохані гості затягнули силою. Погрожуючи чоловікові фізичною розправою та катуванням праскою, примушували його віддати збереження. Погрози не дали бажаного результату: у квартирі була мізерна сума - 105 гривен. Прихопивши гроші та ще кілька особистих речей господаря, розбійники зникли з місця події. Однак, правосуддя молодикам не вдалося уникнути. Після звернення господаря до міськвідділу міліції швидко вийшла на зловмисників і затримала їх. Наразі проводиться перевірка причетності затриманих до інших злочинів. За даним випадком порушено кримінальну справу.

За аналогічним сценарієм діяв і 15-річний Віталій із Закарпатської області. У селі Калинівка Макарівського району підліток проник до помешкання 47-річного Сергія і завдав йому тілесне ушкодження у вигляді забиття головного мозку, грудної клітини та переломів ребер. Грошей у будинку малолітній зловмисник не знайшов, проте з пустими руками залишати господу він не збирався. До «липких» ручок неповнолітнього потрапив мобільний телефон «Нокіа» та телевізор «Акай», з яким він і залишив будинок.
Сподіваємось, що затриманому підлітку, проти якого порушено кримінальну справу, вистачить часу оцінити свій вчинок і поміркувати про вчинене.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera