facebook  ДДСО

 
Новини
12-03-2011 10:57 | Переглядів: 231

Василь Фаринник: «Ми прагнемо, щоб не тільки міліція працювала краще, а люди відчули, що їм стало легше, комфортніше і безпечніше вийти на вулицю»

Вчора, 11 березня 2011 року, у приміщенні Тетіївської районної державної адміністрації Київської області заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник зустрівся із місцевою громадою аби прозвітувати про роботу, виконану Міністерством внутрішніх справ України, у контексті діяльності нинішнього Уряду, та вислухати пропозиції, побажання, проблеми та переживання місцевих жителів. Безумовно, розмовляючи з населенням, заступник міністра не міг оминути й питання, які стосуються безпосередньо правоохоронної діяльності. На зустрічі із Василем Фаринником були присутні, зокрема, начальник УМВС України у Київській області Костянтин Сапко, голова Тетіївської районної ради Олександр Ларін, працівники державних служб - сільські голови, міський голова, керівники місцевих сільськогосподарських підприємств, дільничні інспектори міліції. 

- Тоді, коли ми будемо не тільки працювати, а й роз’яснювати людям чому ми робимо ті чи інші кроки, що у нас виходить, а що ні, тоді нас населення більше розумітиме, - так пояснив заступник міністра мету та завдання цієї зустрічі. – Сьогодні ми звітуємо від імені Кабінету Міністрів - що зробила виконавча влада, чому ми пішли на ті реформи, які зараз проводимо, і якого результату ми від них очікуємо.

На переконання Василя Фаринника, керівники місцевих органів влади, місцевих підприємств, які були присутні на зустрічі, донесуть цю інформацію до тих, хто живе на цій території. Крім того, заступник міністра запевнив, що це не одноразова зустріч. Побідні відверті розмови про здобутки і прорахунки, плани і пропозиції від місцевого населення будуть проводитися постійно.

- Головне, щоб ви розуміли - те, що наразі реалізується державними органами влади, спрямоване на те, щоб люди жили краще. Зрозуміло, що із деякими моментами ми ще не впоралися, але ж на все потрібен час, - наголосив заступник міністра, звертаючись до співрозмовників.

На переконання Василя Фаринника, одним із головних здобутків сьогоднішньої влади, сформованої Президентом України Віктором Януковичем, можна вважати злагоджену роботу всіх гілок влади.

Зокрема, за словами Василя Фаринника, зважаючи на те, що пройшло дуже мало часу з тих пір, як працює ця влада, наразі спостерігається позитивна динаміка на всіх напрямках роботи, зокрема, й на міліцейській ниві. А отже, всі ці фактори вказують на те, що «ми на правильному шляху».

Так, деякі зміни у міліцейській роботі не зміг оминути заступник міністра Василь Фаринник.

За його словами, цього року керівництво Міністерства внутрішніх справ України закликає людей звертатися до працівників міліції будь-коли, коли вони вважають за потрібне. Крім того, Василь Фаринник наголосив, що за вимогами всі звернення реєструються, перевіряються та повинна бути належна реакція на них.

- Ми прагнемо, щоб не тільки міліція працювала краще, а люди відчути, що їм стало легше, комфортніше і безпечніше вийти на вулицю, - наголосив Василь Фаринник.

Розповів заступник міністра і про деякі напрямки роботи у міліцейській діяльності, які потребують уваги. Зокрема, за його словами, наразі потребує реформування законодавство, необхідно підвищити заробітну плату працівникам міліції, що можна зроби лише за рахунок скорочення особового складу, потрібно й зменшити кількість відомчих вузів, оскільки «вони не можуть дати належну освіту тим, хто у них навчається».

- Я хочу щоб ви, поспілкувавшись зі мною, зрозуміли, що вся та робота, яку проводить і Міністерство внутрішніх справ, і Кабінет Міністрів, направлена на реформування, а як наслідок – на поліпшення умов та якості життя. Я дійсно вважаю, що всі ті напрямки роботи, над якими ми сьогодні працюємо, виведено правильно. 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera