facebook  ДДСО

 
Новини
13-03-2011 10:41 | Переглядів: 303

Сергій Черних: «Хочеться, щоб міліцію сприймали з добрим обличчям»

Сьогодні в приміщенні Білоцерківської міської державної адміністрації Київської області заступник міністра внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Сергій Черних за дорученням Міністра Анатолія Могильова провів особистий прийом громадян та зустрівся з місцевою громадою з метою прозвітувати про виконану роботу Міністерством внутрішніх справ України у контексті діяльності Кабінету Міністрів України за рік, що минув.

На зустрічі також були присутні голова Білоцерківської районної державної адміністрації Андрій Немна, Білоцерківській міській голова Василь Савчук та начальник УМВС України в Київській області Костянтин Сапко.

Під час розмови заступник міністра вислухав мешканців міста Біла Церква, їхні проблеми, побажання та пропозиції. Зокрема, питання стосувалися забезпечення належної освіти у шкільних закладах, забезпечення житлом соціально незахищених верств населення, підвищення заробітної платні працівникам патрульно-постової служби міліції, а також криміногенної обстановки в місті. Окрім цього на особистому прийомі Сергію Черниху було повідомлено про неправомірні дії працівників міліції.

- Я пообіцяв заявнику що буде проведено службове розслідування, і якщо міліціонери винні, то вони відповідатимуть згідно з діючим законодавством. Ніхто не збирається укривати порушення, скоєні будь-ким, - наголосив Сергій Черних. - Хочеться, щоб міліцію сприймали з добрим обличчям.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera