facebook  ДДСО

 
Новини
15-03-2011 13:44 | Переглядів: 195

На Київщині сестра вбила рідного брата з кримінальним минулим

Однією з головних причин скоєння тяжких злочинів є помутніла голова після розпитого спиртного. Люди не відають, що творять, і досить часто під п’яну «руку» потрапляють рідні та близькі. Згодом спиртні пари вивітрюються і настає час розплати за вчинене, проте, як не прикро, є каяття - та не має вороття.

Пройде кілька днів і вісімнадцятирічна Оксана із села Торчиця Ставищанського району також жалкуватиме, що вчора випила зайвого і вчинила найстрашніший злочин – убила рідного брата. 

Останні роки сім’я дівчини, як прийнято в народі говорити – неблагонадійна. Все розпочалося з того, що понад десяток років сім’я залишилася без господаря. Для родини, де залишилося троє дітей, настали тяжкі часи, і мати, щоб скрасити своє повсякдення почала заглядати до чарки. Жінка часто змінювала чоловіків, від яких народила ще двох дітей. В будинку прибавилось проблем і негараздів. 
Згодом один із малолітніх синів потрапив до суду за крадіжку. Вже за кілька років він знову відбував покарання в колонії. Звільнившись перед Новим роком, 24-річний Андрій повернувся додому. Роки, проведені за ґратами, змінили характер: молодик став надто ласий до спиртного, часто влаштовував сварки та бійки в родині.

Того дня була напідпитку і його сестра Оксана. Що стало причиною сварки наразі встановлюють правоохоронці. В якусь мить в руках дівчини з’явився ніж і один помах руки поставив криваву крапку їх відносин. В результаті проникаючого поранення грудної клітини Андрій помер на місці події 

Проти затриманої Оксани міліція порушила кримінальну справу, але дівчина ще не прийшла до тями від вчиненого і поки їй байдуже, та мине кілька днів і вона зрозуміє, що стала не просто вбивцею, а вбивцею рідної людини …

Галина Присяжна, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera