facebook  ДДСО

 
Новини
16-03-2011 10:53 | Переглядів: 226

Державтоінспекція Київської області інформує

 За минулу добу працівники Державтоінспекції Київщини виявили 775 порушень Правил дорожнього руху, з них 16 водіїв керували транспортними засобами в нетверезому стані та 325 - перевищили встановлену швидкість.

13 березня до міліції Миронівського району надійшла заява від жителя с. Карапиші, про те що поблизу залізничної станції «Карапиші» невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ-2103» та проїхавши близько 100 метрів, здійснила зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21723», після чого зникла у невідомому напрямку. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ встановили та затримали жителя місцевого мешканця, який незаконно заволодів вищевказаним автомобілем. Наразі Авто у пошкодженому стані повернуто власникові. Ведеться слідство.

14 березня співробітники ДАІ по обслуговуванню Ірпінського регіону в місті Ірпінь зупинили автомобіль «Опель Омега» під керуванням мешканця Одеської області. Під час перевірки автомобіля, встановлено, що номер кузова має ознаки підробки. Ведеться слідство.
Співробітники Васильківського РЕВ ДАІ під час огляду автомобіля «ВАЗ-2108», який належить жителю міста Миронівка, при перевірці встановили, що номер двигуна знищено кустарним способом. Проводиться перевірка.

За минулу добу на території Київщини було зафіксовано один факт дачі хабара працівникам ДАІ. Аби вони не складали протокол про адміністративне правопорушення. Купюру у присутності понятих було вилучено та приєднано до справи. Подальшу перевірку проводить прокуратура.

Також працівниками Державтоінспекціє Київщини спільно з працівниками міліції затримали 5 осіб, які знаходились у розшуку за раніше скоєні злочини.

УДАІ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera