facebook  ДДСО

 
Новини
18-03-2011 11:28 | Переглядів: 502

На Київщині працівники ДАІ вивчення правил дорожнього руху для дітей перетворили у захопливу гру

Напередодні канікул працівники ДАІ навідалися до загальноосвітньої школи-інтернату в місті Буча для проведення профілактичних заходів безпеки на дорозі. Дітям нагадали правила дорожнього руху і розповіли загрозливі ситуації, які трапляються між водіями та пішоходами.

Закріпили знання дітлахи на практиці, між імпровізованих світлофорів, переходів та перехресть. Державтоінспектори приїхали  до школи на спеціально обладнаному автобусі з дитячим автомістечком, автомобілями і дорожніми розмітками. Школярі відчули себе водіїв і пошоходів, кожному подарували брошуру з детально розписаними правилами дорожнього руху. Заступник директора з виховної роботи Оксана Сімороз розповіла, що подібні заходи дають позитивний результат. Діти стали набагато уважнішими і культурнішими на вулицях, а правила дорожнього руху вони знають і пам’ятають краще за батьків. За останні три роки, додає жінка, жодна дитина не потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. 

Державтоінспекція Київської області профілактичні заходи для дітей проводить постійно. Зі слів начальника відділення ДАІ з обслуговування Ірпінського  регіону та міста Буча капітана міліції Олександра Куделі, інспектори ДАІ щомісяця спілкуються з дітьми, проводять з ними роз’яснювальни бесіди . Кількість аварій за участі школярів значно зменшилась. На думку правоохонців, такі методи допомагають покращити рівень культури і безпеки на дорогах. Адже якщо до чіткого виконання правил дорожнього руху привчати змалечку, в старшому віці їх не порушують, стверджують фахівці.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera