facebook  ДДСО

 
Новини
29-03-2011 16:30 | Переглядів: 165

На Київщині побачення колишнього подружжя закінчилося трагедією

Коли помирає кохання, у когось з’являється свобода, а у когось залишається розпач і біль. Хтось прагне назавжди поховати і забути спільне минуле, а хтось мріє повернути сім’ю і взаємне щастя. Іноді розлука звільняє від тяжких забов’язань шлюбу, а іноді руйнує життя. У селі Неграші, що на Київщині побачення колишнього подружжя закінчилося трагедією. Відбиваючись від настирливих залицянь чоловіка, дружина нанесла йому смертельне ножове поранення.

Того злощасного вихідного дня колишній голова родини завітав до дружини і 4-річної дитини. Втім жінка такому візиту не зраділа, чоловік прийшов напідпитку. Після того як дружина висловила своє невдоволення нетверезому відвідувачу, між подружжям спалахнула сварка. Замість вибачень, колишній коханий почав чіплятися до жінки, а зіткнувшись з відмовою, приставив непокірній ножа до горла. Захищаючись колишня дружина вихопила ніж і нанесла кривднику поранення в область бедреної артерії, після чого зачинилася в іншій кімнаті. Прокинувшись наступного ранку, жінка знайшла колишнього у калюжі крові мертвим. Зрозумівши, що сталося непоправне, дружина викликала міліцію.

Тепер долю підозрюваної вирішуватиме суд. По даному факту проводяться слідчо-оперативні заходи, вирішується питання щодо порушення кримінальної за ст. 119 Кримінального Кодексу України (вбивство через необережність). Наразі жінка знаходиться на підписці про невиїзд.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera