facebook  ДДСО

 
Новини
01-04-2011 12:09 | Переглядів: 237

На Київщині троє молодиків вчинили непокору працівникам спецпідрозділу "Беркут"

До Головного Управління з Броварського MB ГУМВС України в Київській області надійшло повідомлення про те, що 31 березня цього року близько 21.35 год. в м. Бровари на одній з вулиць троє підозрілих осіб на автомобілі «Тойота-Камрі» вчинили непокору працівникам спецпідрозділу "Беркут" ГУМВС України в Київській області.

Перевіркою з виїздом на місце встановлено, що наряд групи швидкого реагування "Беркут" у складі чотирьох працівників міліції, здійснюючи патрулювання на службовому автомобілі помітили іномарку, в якій перебувало троє підозрілих осіб.

На одному з регульованих перехресть працівники "Беркут" з проблисковими маячками зупинили свій службовий автомобіль перед вказаною іномаркою, з метою перевірки осіб, які перебували у салоні. Першим до автомобіля підійшов старший наряду й попросив водія надати документи для перевірки та вийти з авто. Після чого, водій автомобіля різко розпочав рух вперед та зіткнувся зі службовим автомобілем правоохоронців. Працівник міліції, аби уникнути наїзду, заскочив на капот автомобіля та через відкрите вікно водія намагався вийняти ключі з замка запалення іномарки. Водій автомобіля "Тойота-Камрі" не реагував та затиснувши руку правоохоронця склопідйомником рухався далі. Об'їхавши службовий автомобіль іномарка поїхала в напрямку м. Чернігів.

Приблизно через 250 метрів, вказаний автомобіль працівники міліції зупинили, притиснувши його до узбіччя. Невідомі вчинили опір правоохоронцям, тому їм довелося застосувати заходи фізичного впливу та металеві кайданки.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Броварського MB та Броварської міжрайонної прокуратури, які з’ясували, що іномаркою керував 22-річний житель Київщини.

За висновком медичної експертизи водій та ще двоє пасажирів іномарки були тверезими.

Працівника міліції доставлено до травматологічного відділення однієї з лікарень Київської області з діагнозом забій лівого плечового суглоба, компресійний перелом четвертого грудного хребця, струс головного мозку.

Наразі Броварською міжрайонною прокуратурою Київської області проводиться перевірка за фактом цього інциденту.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera