facebook  ДДСО

 
Новини
04-04-2011 16:13 | Переглядів: 266

У столичному регіоні вилучено партію фальсифікованої горілки

У Білоцерківському районі під час проведення перевірки в павільйоні однієї із місцевих шашличних працівники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю міліцейського главку Київщини виявили близько 200 пляшок горілчаних виробів без відповідних документів про їх походження. З’ясувалося, що фальсифіковані спиртні напої менеджеру закладу продав місцевий мешканець.

За кілька днів фальсифікатор знову приїхав до закладу аби збути чергову партію пляшок, по 15 гривень за кожну. Саме в цей час чоловіка і затримали правоохоронці, як то кажуть, «на гарячому».

Згідно висновку експертизи, акцизні марки, що були наклеєні на вилучених пляшках з горілкою, не відповідають дійсним, тобто виготовлені не на підприємстві, і не знаходяться в офіційному обігу на території України. Походження даного напою наразі з’ясовується.

За фактами збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв слідчим відділом Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області порушено кримінальні справи. Ведеться слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera