facebook  ДДСО

 
Новини
11-04-2011 15:27 | Переглядів: 217

На Київщині син-наркоман забив до смерті матір

В Іванківському районі столичної області син-наркоман забив до смерті рідну матір. 52-річна жінка до останньої хвилини життя покривала його перед працівниками міліції.

Сварки між родичами відбувалися нерідко. Мати теж вживала наркотики та зловживала спиртним. Того вечора непорозуміння переросло в бійку. Після чергового удару жінка впала на підлогу. Звертатися до лікарів вона не поспішала. За три доби їй погіршало.

Після госпіталізації та огляду медпрацівників з лікарні зателефонували до міліції. На питання правоохоронців знесилена жінка відповіла, що впала та вдарилася об батарею. Таку саму версію підтвердив і син. Лише після розтину тіла, судмедексперт повідомив, що причиною смерті стали розрив селезінки, переломи ребер та інші пошкодження внутрішніх органів. Те, що злощасна історія про батарею не могла стати причиною чисельних травм, стало абсолютно очевидним.

Під час проведення слідчо-оперативних дій син зізнався в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень матері. Наразі 30-річний чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Міліція Іванківського району порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до десяти років в’язниці.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera