facebook  ДДСО

 
Новини
18-04-2011 16:16 | Переглядів: 211

У Ходосіївці на Київщині Вербну неділю відсвяткували вбивством

Трагедія сталася у селі Ходосіївка, що на Київщині. Велике християнське свято закінчилося родинним убивством.

Андрій з Оленою прожири разом чотирнадцять років. Зранку 17 квітня подружжя почало святкувати Вербну неділю. Втім із міцними напоями чоловік та його співмешканка перестаралися. 37-річна дружина зчинила сварку під час якої ударила 44-Андрія в область грудної клітини ножем. Рана виявилася несумісною з життям. Лезо ножа потрапило у серце. Схаменувшись жінка викликала швидку допомогу. Проте, лікарям дружина розповіла, що її чоловіка під час бійки зарізали заробітчани. Виїхавши на місце події медики повідомили про скоєне працівників міліції.

Зі слів правоохоронців версія Олени не підтвердилася. Жінка зізналася, що співмешканець з яким вона прожила багато років і виростила двох неповнолітніх синів, погрожував їй фізичною розправою. Наразі Олену затримали, відносно неї порушили кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі. За даним фактом проводяться слідчі дії та встановлюються всі обставини трагедії. Раніше молода жінка вже була судима за ст. 213 Кримінального кодексу (незаконні дії з металобрухтом). Нажаль висновків колишня дружина та мати, напевно, не зробила.

Хлопчаків десяти та тринадцяти років, дітей загиблого і затриманої передали до дитячого будинку. Чи є у підлітків інші родичі, з’ясовують працівники міліції. Зі слів односельців, колишнє подружжя частенько збирало гостей небайдужих до алкоголю. До потерпілих неодноразово приходили правоохоронці через скарги сусідів.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera