facebook  ДДСО

 
Новини
18-04-2011 13:44 | Переглядів: 157

День довкілля міліціонери Київщини зустріли з новими саджанцями, віниками та фарбою

Вже не один рік поспіль третьої суботи квітня вся Україна проводить заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища. Не зважаючи на покладені обов’язки із затримання злочинців та охорони громадського порядку, працівники головного управління міліції Київщини не стали виключенням і також взяли участь в прибиранні та озелененні будівлі і прилеглої території.

До роботи були залучені представники всіх підрозділів главку разом із керівництвом. Подібні заходи проводилися в кожному районному та міському відділі міліції. Їх співробітники провели комплекс заходів для покращення благоустрою, приведення в належний санітарний стан робочих кабінетів. Підготуватися до Великодня міліціонери допомогли й підшефним дитячим навчальним закладам. 

Так, наприклад, на території підшефного дитячого будинку «Волошка» правоохоронці Білоцерківського міськвідділу пофарбували лавки, спортивний інвентар на дитячих ігрових майданчиках. Співробітники роти патрульно-постової служби міліції займалися впорядкуванням території дендропарку «Олександрія».
 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera