facebook  ДДСО

 
Новини
25-04-2011 12:57 | Переглядів: 157

На Київщині Великодні богослужіння пройшли без надзвичайний подій і правопорушень. А на автошляхах без пригод не обійшлося


 У Великодню ніч з 23 на 24 квітня в 556 населених пунктах Київської області в приміщенні 663 культових споруд: Української православної церкви Московського патріархату, Української православної церкви Київського патріархату, Римо-католицької церкви, Української греко-католицької церкви та Української автокефальної православної церкви пройшли святкові релігійні богослужіння. На святкування Пасхи до храмів прийшло 660 000 громадян. Безпеку прихожан цілодобово охороняли працівники міліції.

На охорону громадського порядку залучили 3430 правоохоронців та 156 військовослужбовців внутрішніх військ, із них 1420 працівників міліції на охорону громадського порядку біля культових споруд. Величезну кількість припаркованих біля храмів машин також охороняли міліціонери. Надзвичайних подій та порушень під час проведення богослужінь та святкування Великодня не зафіксовано.

Без пригод, нажаль, не обійшлося на автошляхах. За минулі вихідні на території Київської області зафіксовано 10 дорожньо-транспортних пригод в результаті яких 1 людина загинула, 15 отримали тілесні ушкодження. Працівники Державтоінспекції виявили 1162 порушення Правил дорожнього руху, з них 132 водія керували транспортними засобами у нетверезому стані, 485 – перевищили швидкість.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera