facebook  ДДСО

 
Новини
26-04-2011 15:07 | Переглядів: 286

На території училища міліції Киїщини вшанувати пам’ять ліквідаторів ЧАЕС зібралося близько 200 ветеранів органів внутрішніх справ.

У день 25 річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції у містечку Хотянівка в Храмі Святителя Миколая близько 200 ветеранів органів внутрішніх справ вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів. Колишні правоохоронці та ліквідатори ЧАЕС на подібну зустріч збираються щороку, втім через стан здоров’я щоразу їх приїжджає все менше.

Скорботу за загиблими та щиру подяку тим, хто залишився живий після ліквідації висловив перший заступник начальника ГУМВС України в Київській області Анатолій Кислий. Зі слів Анатолія Михайловича, у ліквідації Чорнобильської трагедії приймали участь близько 7000 правоохоронців Київщини. Із них 25 працівників хворі на променеву хворобу і 360 пішли з життя, 3200 стали ветеранами органів внутрішніх справ, а 1200 залишилися інвалідами, які потребують соціальної допомоги. Про їхнє здоров’я та соціальний захист піклується колегія ГУМВС України і безпосередньо начальник Головного управління. 

Загиблих ліквідаторів ушанували хвилиною мовчання, відслужили поминальний молебен у Храмі Святителя Миколая, до меморіалу поклали квіти. Курсанти міліцейського училища загиблим правоохоронцям віддали честь стройовим кроком.

Слова поваги і подяки висловили багато гостей і запрошених. Ветеранам Чорнобиля і нинішнім працівникам міліції вручили почесні ювелейні відзнаки. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera