facebook  ДДСО

 
Новини
26-04-2011 15:45 | Переглядів: 325

В Чорнобилі урочисто відкрили пам’ятник міліціонерам-ліквідаторам

Сьогодні в місті Чорнобиль на території Відділу зони ЧАЕС начальник головного управління МВС України в Київській області генерал-лейтенант міліції Костянтин Сапко урочисто відкрив пам’ятник загиблим ліквідаторам - міліціонерам, які першими прийняли на себе міць атомного удару і поклали своє здоров’я заради нашого життя.


 

В багатьох куточках нашої держави вже зведені такі меморіали. Ідея ж кількох поколінь правоохоронців увіковічити всіх загиблих під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, які на той час працювали в Чорнобильському та Прип’ятському райвідділах міліції, втілили лише за чверть століття. 

Одразу після відкриття пам’ятник взяли під почесну варту. Всі присутні вшанували пам'ять загиблих колег хвилиною мовчання. Члени колегії головного управління до меморіалу поклали квіти. На завершення представники обласного «Беркуту» віддали честь стройовим кроком. 

Міліціонерам, які пройшли крізь чорнобильське пекло і залишилися живими, від всіх правоохоронців Київщини Костянтин Васильович в першу чергу побажав здоров’я їм та їхнім сім’ям, затишку, благополуччя та звичайного людського щастя.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera