facebook  ДДСО

 
Новини
27-04-2011 16:20 | Переглядів: 183

Новий вид азартних ігор – крадіжка

36 – річний житель столиці на одному із ринків м. Борисполя під виглядом покупця скоїв крадіжку одягу та взуття. За словами чоловіка «З метою вбити час».

До Борисполя мешканець Києва приїхав зі своєю дівчиною. Жінка пішла до супермаркету, щоб знайти там роботу. А чоловік залишився чекати в автомобілі. Та невдовзі йому стало сумно і він вирішив пройтися ринком. Зайшовши до базару, помітив торгову палатку з чоловічим взуттям. Продавця на місці не було. І саме тієї миті в голові киянина виник умисел скоїти крадіжку товару. Розміри чоловічих туфель співпадали з його. Тож дві такі пари хутко опинилися в руках зловмисника. З трофеєм пішов до автівки. Через п’ять хвилин знову навідався до місця торгівлі. Знав, що потрібен павільйон, де тимчасово не має пподавця. І такий знайшовся. Дві жіночі куртки припали до душі чоловікові та за деякий час опинилися знову в машині. За словами киянина, щоб «вбити час» пішов на ринок і втретє. «Здобутком» став чоловічий одяг, котрий лежав без нагляду на стільці в одній із торгових точок. Тож допоки жінка намагалася працевлаштуватися, її співмешканець встиг набити автомобіль краденими речами. Та одягнутися в обновки не випало можливості, оскільки правоохоронці затримали «недобросовісного покупця». На запитання, чому він скоїв крадіжки, відповів: « З метою вбити час» А чому аж тричі – «Взяв азарт».

Начальник Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області Ю.Л. Вовк розповів: «Крадієм виявився житель м. Києва, 1975 р. н. Особа раніше судима за шахрайство. Наразі порушено кримінальну справу за ст.. 185 ч. 2 КК України. Підозрюваному винесено запобіжний захід – підписка про невиїзд.

Юлія Харлановська, ВЗГ ГУ МВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera