facebook  ДДСО

 
Новини
28-04-2011 09:58 | Переглядів: 196

У Ірпені на Київщині колишній командир Спецназу Грузії убив свого партнера по бізнесу

Житель Ірпеня гуляючи з собаками знайшов у траві людське тіло без ознак життя. Зрозумівши, що чоловік мертвий, хазяїн відтяг тварин і викликав працівників міліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Особу загиблого швидко встановили. Ним виявився 59-річний місцевий житель, раніше неодноразово судимий. Майже 20 останніх років свого життя чоловік провів за гратами. Опрацювавши коло знайомих покійного і відтворивши хронологію подій, правоохоронці знайшли і затримали підозрюваного впродовж доби. Речові докази вилучили. Зі слів заступника начальника слідчого відділу Ірпінського міськвідділу міліції Олександра Пиля, ним виявився 41-річний громадянин Грузії, колишній командир Спецназу. Вийшовши на пенсію чоловік переїхав до України. Втім тепер місцем його проживання напевно стане тюремна камера. Після наведення працівниками міліції фактів і прямих доказів, які вказували на нього, затриманий зізнався у вбивстві.

Зі слів колишнього спецназівця, загиблий був його партнером по бізнесу і заборгував чималу суму. Коли ж після переговорів з’ясувалося, що боржник не збирається віддавати гроші, обурений бізнесмен вистрелив йому в голову. Тіло партнера-невдахи викинув з машини у чисте поле.
Наразі по даному випадку проводяться слідчі заходи, з’ясовуються всі обставини трагедії. Працівники міліції перевіряють коло знайомств та характер бізнесу між підозрюваним і загиблим на ознаки кримінальності. Проти затриманого порушили кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області  
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera