facebook  ДДСО

 
Новини
30-04-2011 11:13 | Переглядів: 227

У Борисполі рибалка закінчилася кримінальною справою

Працівники патрульної служби Бориспільського міськвідділу міліції затримали юних крадіїв, які скоїли крадіжку з автомобіля. 

Група робітників приїхала на околицю Борисполя для проведення ремонтних робіт. Автівку «ВАЗ – 2107» залишили на полі, а самі пішли до лісу. В цей час двоє місцевих жителів, які проходили неподалік, помітили порожній автомобіль і підійшли ближче. Транспорт виявився відчиненим, тож, не довго думаючи, молодики привласнили автомагнітолу та 1000 гривень після чого втекли з місця події. Та минути відповідальності крадіїм не вдалося. Їх побачили місцеві мешканці, які й викликали правоохоронців.

Наряд міліції прибув оперативно. За декілька хвилин друзі вже давали покази в міліції. Виявилося, що молоді люди йшли на рибалку, та побачивши легку наживу, не змогли пройти повз неї. 

За словами начальника Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області Юрія Вовка, завдяки оперативності співробітників правоохоронних органів магнітола за 3, 5 тисячі гривень та кошти повернуться до законного власника. Юним крадіям виявилися місцеві мешканці 15-ти і 20-ти років, яким за скоєне доведеться відповідати перед законом. 

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України, зловмисникам винесено запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Ведеться слідство.

Юлія Харламовська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera