facebook  ДДСО

 
Новини
11-05-2011 13:42 | Переглядів: 287

Юні інспектори руху разом з ДАІ за дотримання правил на дорогах

За ініціативи Державтоінспекції, управлінь освіти і науки району та міста на стадіоні в м. Борисполі по вул. Горького відбувся огляд - конкурс загонів Юних Інспекторів Руху (ЮІР). Метою проведення цього зльоту є виховання законослухняних учасників дорожнього руху, профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зниження кількості дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх, зміцнення дружніх зв'язків між загонами ЮІР та організація змістовного дозвілля школярів.

Змагання відкрив начальник ВДАІ Бориспільського району Федір Шевченко. Підполковник міліції побажав всім учасникам вдалої і гармонійної гри. Зазначивши, що на найспритніших чекають подарунки. Команди учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Борисполя та Бориспільського району змагалися не на жарт. Запекла боротьба точилася в п’яти конкурсах. Учні проявляли себе в теоретичних знаннях Правил дорожнього руху, талановито демонстрували свої творчі здібності на уроці – виступі «Агітбригада» та презентували фото звіт під гаслом "Разом з ДАІ – безпечніше". А ось такі конкурси, як індивідуальне керування велосипедом з подоланням перешкод "Велоестафета" і "Юний регулювальник" вимагали від учасників відповідної практичної підготовки. Але школярі показали себе достойно, виконуючи завдання вправно та із задоволенням.

Підведення підсумків конкурсу відбулося після завершення змагань. Тут не було переможців і переможених. Всі учасники боролися гідно і чесно, а головне – із зацікавленням. Але все ж якнайкраще себе показали школярі ЗОШ № 1 м. Борисполя – вони і посіли перше місце, почесне друге завоювали учні навчального закладу с. Гора, а третє виборола Великоолександрівська школа. 

Загони ЮІР, які посіли призові місця, отримали з рук начальника ВДАІ Бориспільського району цінні подарунки. А команда, яка отримала перемогу представлятиме Бориспільщину на обласному зльоті, де учасники будуть змагатися за путівку до дитячого табору «Артек».

Юлія Харлановська, Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera