facebook  ДДСО

 
Новини
18-05-2011 16:04 | Переглядів: 196

Повідомлення

18 травня 2011 року близько 1 год. 40 хв. під час обходу та огляду камер ізолятору тимчасового тримання Броварського МВ ГУМВС України в Київській області ст. сержанту міліції один із затриманих повідомив, що його співкамерник – 27-річний арештований за незаконне позбавлення волі людини і неодноразово раніше засуджений за грабіж та розбій житель Броварського району, який перебуває в ізоляторі на час судових засідань, - скаржиться на біль в грудях в області серця та важке дихання.

Черговий по відділу одразу викликав карету швидкої допомоги. По приїзду лікарі надали необхідну медичну допомогу та викликали реанімаційний автомобіль. Госпіталізований чоловік, доставлений з діагнозом мозкова кома, о 3 год. 20 хв. помер в реанімаційному відділенні Броварської ЦРЛ. За результатами судмедекспертизи, смерть чоловіка настала від гострої серцевої недостатності та ішемічної хвороби серця.

Згідно з медичною документацією арештованого, він хворів гіпертонічною хворобою ІІ ступеню, що, за висновком лікарів, дозволяло його утримання в ІТТ.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera