facebook  ДДСО

 
Новини
18-05-2011 16:47 | Переглядів: 177

Семикласник замінував школу на Київщині

Сьогодні об 11 годині учнів, вчителів та технічний персонал загальноосвітньої школи № 3 міста Обухів, що на Київщині, терміново евакуювали. Всі контрольні та екзаменаційні роботи в багатьох класах були зірвані. За десять хвили до цього в чергову частину місцевої міліції зателефонували та повідомили про замінування.

На щастя, виклик не підтвердився. Слідчо-оперативна група не виявила на території школи вибухового пристрою, а от горе-мінувальника затримали майже одразу. Ним виявився семикласник цієї ж школи, який вирішив похизуватися перед однолітками і виділитися серед натовпу несміливих товаришів. Як з’ясувалося, до міліції він зателефонував зі свого мобільного під час перерви, а потім спокійно пішов на урок. Коли ж розпочалися заходи з евакуації, зрозумів, що запахло смаженим, і втік.

Затримали малолітнього правопорушника вдома. Зізнаватися у скоєному він не поспішав. Коли ж історія про хлопця, який напередодні відібрав у нього телефон і мабуть з нього викликав міліціонерів, стала виглядати геть неправдоподібною, школяру довелося зізнатися. В якості речових доказів у семикласника правоохоронці вилучили той самий телефон.

За словами начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей обласного главку Юрія Лукіна, на обліку хлопчисько не значиться, вчиться посередньо, підтримує дружні відносини з однокласниками. На сьогоднішній день вирішується питання про включення семикласника до обліку дітей-правопорушників, що значно зіпсує його подальшу біографію. Міра запобіжного заходу відносно нього не обиралась, проте відносно матері школяра за невиконання обов’язків щодо виховання дитини вже складено протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera