facebook  ДДСО

 
Новини
20-05-2011 09:24 | Переглядів: 117

На Бориспільщині двоє братів напали на оператора АЗС і викрали 17000 гривень

Пригода трапилася на автозаправці неподалік села Проліски Бориспільського району. Співробітник станції приїхав на чергування, з часом до нього приєднався молодший брат. Аби скоротати ніч молоді люди двадцяти чотирьох і двадцяти двох років вирішили посидіти з пляшкою. Сімсот грамів горілки пішли легко і навіяли молодшому братові злочинну думку. Молоді люди змовилися пограбувати АЗС, а гроші витратити розваги.

Щойно брати розподілили між собою обов’язки до помешкання увійшла дівчина – оператор АЗС. Молодший з братів одразу повалив несподіваного свідка на підлогу і приставив ніж до горла. Щоб жертва не кричала, чоловік почав її душити. На щастя двадцяти дворічній дівчині вдалося вирватися. На виході молодик наздогнав її та кілька разів ударив у обличчя. Втім зібравши всі свої сили потерпіла все ж таки вибігла на вулицю і встигла натиснути кнопку тривожної сигналізації. Тієї ж миті нещасну знову повалили на землю. Та невдовзі на місце пригоди прибула приватна охорона і міліція. Одного з крадіїв затримали одразу.

У той час, коли молодший брат намагався впоратися з оператором, старший зайшов до основного приміщення, відкрив касу та дістав звідти 17000 гривень. Помітивши, що коїться у підсобному приміщення забрав гроші та втік. На трасі впіймав таксі та поїхав до Києва. Наступного дня горе-втікача затримали оперативники. Частину коштів молодий чоловік встиг витратити на розваги, іншу частину вилучили правоохоронці.

Начальник Бориспільського міськвідділу міліції Юрій Вовк розповів, що нападниками виявилися жителі Переяслав-Хмельницького району. 24-річний робітник АЗС був раніше засуджений за крадіжку, а відносно його молодшого брата в слідчому відділі Переяслав-Хмельницької міліції у впровадженні знаходиться кримінальна справа також за крадіжку.
Розбій брати скоїли з корисливих мотивів. Зі слів самих хлопців, гроші їм потрібні були на розваги. Наразі обох зловмисників затримали. Проти них порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкція стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera