facebook  ДДСО

 
Новини
24-05-2011 12:05 | Переглядів: 157

На Київщині від 22-х ножових поранень загинув таксист

В місті Фастів столичної області міліція затримала 19-річного хлопця, який зізнався в убивстві таксиста. Молодий підприємець наніс 22 ножових поранення чоловікові через неправильний тариф та спиртне.

Близько першої години ночі Андрій, покинувши дружину та двох дітей, на своєму «Рено-Кендо» виїхав на виклик. Молодик, який сів в авто, замовив маршрут по місту з кількома зупинками. Коли ж дісталися кінцевого пункту призначення, замовник запитав про оплату. П’ятдесяти гривень йому здалося забагато. «Це коштує не більше тридцяти!» - почав сперечатися хлопець.

32-річний водій чемно натякнув замовнику про те, що зазвичай його нічний час оплачується дорожче. Після цього підприємець дістав ніж і приставив його до шиї таксиста. Намагання вирватися ще більше спровокували зловмисника. Знаходячись добряче напідпитку, хлопець почав наносити численні удари, після чого втік. Близько п’ятої години ранку в Фастівській районній лікарні таксист помер.

 На сьогоднішній день затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, відносно нього порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. На хлопця очікує до 15 років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera