facebook  ДДСО

 
Новини
26-05-2011 10:29 | Переглядів: 227

В Узині після одинадцяти років подружнього життя чоловік вистрелив дружині в голову

Трагедія трапилася в місті Узин, що на Київщині. П’ятдесяти річний Олег та сорокаоднорічна Вікторія прожили разом одинадцять років. У обох цей шлюб був другим. Сусіди розповіли, що чоловік та дружина були тихими спокійними людьми. Втім нерідко доля приносить несподівані сюрпризи, перекреслюючи ідилію сім'ї, змінюючи, або навіть ламаючи чиєсь життя . Що непевно й сталося у родині Олега і Вікторії в один із останніх травневих днів.

Зі слів працівників міліції, зізнавшись в убивстві жінки чоловік розповів, що того злощасного дня вони посварилися. Під час суперечки Вікторія принизила чоловічу гідність Олега і повідомила, що піде від нього до іншого. Не стерпівши образи, чоловік взяв із шафи перероблений із мисливської рушниці обріз і вистрелив дружині в скроню. Та померла одразу. Подивившись на мертву кохану жінку в калюжі крові, Олег хильнув чарку та кинувся геть з дому. Чоловік поїхав на цвинтар до могили свого батька. У безмовній тиші чоловік покаявся та вирішив укоротити собі віку. З такими думками вдівець повернувся в квартиру. Покінчити життя самогубством Олегові завадили правоохоронці.

Міліцію на місце пригоди викликав робітник ремонтної бригади, який вранці прийшов до квартири убитої. Щойно працівники міліції закінчили розпитувати сусідів, як до будинку на велосипеді під’їхав чоловік. На запитання хто він - представився і розповів, що проживає з дружиною. Втім поводися Олег на думку оточуючих дивно. Уже у відділку міліції він в усьому зізнався, пояснивши міліціонерам, що дуже жалкує за скоєне.

Наразі всі речові докази з місця події вилучили, підозрюваного затримали. По даному факту ведеться перевірка, з’ясовуються всі обставини трагедії. Відносно Олега порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.


Марія Синельнкова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera