facebook  ДДСО

 
Новини
27-05-2011 15:55 | Переглядів: 157

Затриманий на гарячому

На Київщині вісімнадцятирічний юнак спільно з друзями із застосуванням фізичної сили скоїв розбійний напад. Об’єктом нападу злочинців стали юнак з двома дівчатами, котрі прогулювалися біля річки в селі Княжичі Броварського району. Здобиччю невідомих стали вироби з срібла, мобільні телефони. Побиті потерпілі, хоч і були приголомшені тим, що сталося, швидко сповістили про скоєння злочину до правоохоронного органу. До місця виклику працівники слідчо-оперативної групи Броварського міськвідділу прибули протягом декількох хвилин, але нападники втекли.

Професійними діями працівників карного розшуку міськвідділу міліції наступного дня особа одного з нападників була встановлена і затримана на ринку «Лісовий» міста Києва, де він намагався продати вкрадені мобільні телефони.
Затриманий виявився вісімнадцятирічним юнаком, який не мав крайньої потреби у коштах. Батьки забезпечували його усім нагальним. Голодним і босим не ходив. Навчається в одному з престижних університетів міста Києва.
На що ж були потрібні гроші нападнику?
Без вагань пускалися вони на вітер розваг і осідали у барах, нічних клубах ….

Над причинами, що спонукають нашу молодь обирати легкий шлях життя за «вовчими» законами необхідно замислюватися усім нам – родинам, суспільству й владі. Усім гуртом вболівати за зростаюче покоління, яке втрачаємо у алкоголізмі, наркоманії, криміналі….
За словами слідчого СВ Броварського МВ старшого лейтенанта міліції Любов Арнаут,- під час слідства затриманий спокутував свою провину каяттям у скоєному, прагненням виправити життя. Втім, усвідомлення злочину не звільняє від покарання, яке передбачає роки ув’язнення. Слідство у кримінальній справі, порушеній за ч.2 ст.186 Кримінального Кодексу України триває. Горе-підлітка очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Юлія Барабаш, Броварський МВ (з обслуговування міста Бровари та Броварського району)

ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera