facebook  ДДСО

 
Новини
31-05-2011 15:29 | Переглядів: 256

У Білій Церкві на Київщині пройшов ювілейний – 35 конкурс юних інспекторів дорожнього руху

У Білій Церкві, що на Київщині Управління ДАІ спільно з Управлінням у справах сім’ ї та молоді Київської обласної держадміністраії Головного управління освіти і науки провели ювілейний 35 конкурс юних інспекторів дорожнього руху.

У щорічному навчально-розважальному заході цього разу прийняли участь 250 школярів зі всіх районів і міст області. Заступник начальника Управління ДАІ в Київській області Олег Дудник розповів що, проведення змагань наприкінці навчального року давно вже стало доброю традицією. Крім того, що підлітки закріплюють знання дорожнього руху на практиці і отримують багато нової корисної та необхідної інформації, для дітей цей захід перетворюється на справжнє свято. Зазвичай азарту, ентузіазму і гарного настрою у всіх учасників хоч відбавляй. 

Після урочисто відкриття змагань співробітники ДАІ та МНС для всіх присутніх продемонстрували наглядний приклад порятунку потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах і показали спеціальну авто-мототехніку та прилади, які використовують працівники держвтоінспекції у службовій діяльності. Самі ж змагання загонів ЮІР проводилися на п’яти етапах: «Велоестафета», «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Юний регулювальник», виступ «Агітбригад» та конкурс презентацій фото і відео звітів про роботу загонів ЮІР під гаслом «Разом із ДАІ – безпечніше». Школярі продемострували чудові знання правил дорожньої безпеки і добре впоралися з усіма завданнями. Праціники міліції відмітили, що такий рівень може показати не кожний дорослий.

Перше місце зайняв загін фастівської загальноосвітньої школи № 1, який тепер представлятиме Київщину на Всеукраїнському зльоті в міжнародному дитячому цертрі «Артек». Друге місце виборола команда Гатнянської загальноосвітньої школи Києво-Святошинського району, третє дісталося загону Немішаївської загальоноосвітньої школи № 2 Бородянського району. 

Переможців нагородили цінними призами від Управління ДАІ в Київській області, Управління у справах сім’ї та молоді Київської облдержадміністрації та групи компаній Фркстрот «Техніка для дому». Загони ЮІР, які показали кращі результати на етапах отримали подарунки від Всеукраїнської спілки автомобілістів Київської області.

Надзвичайно приємним сюрпризом для учасників стало те, що у їхньому нагороджені прийняли участь легенди радянського та українського спорту, ветерани футбольного клубу «Динамо» Київ. На завершеня начальник Управління ДАІ Кивської області Сергій Дерев’янкін подякував учасникам змагань за значний внесок у спільну роботу направлену на недопущення дорожньо-транспортних пригод серед неповнолітніх.

Завершальним етапом заходів, в рамках проведення благодійної акції «За безпеку на дорогаг» відбувся футбольний матч між володарями Кубка Кубків (1975 та 1985 рр.) та Суперкубка Європи (1975 р.) командою ветеранів ФК «Динамо» Київ та командою Управління ДАІ Київської області.

СЗГ УДАІ ГУМВС Украни в Київській області 


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera