facebook  ДДСО

 
Новини
02-06-2011 11:58 | Переглядів: 328

Працівники ДАІ ще раз нагадали дітям Правила дорожнього руху

Напередодні літніх канікул працівники ДАІ майже в усіх школах області провели Єдині уроки з безпеки дорожнього руху. Такий урок, за участю заступника начальника Управління ДАІ МВС України полковника міліції Резнікова В.В. спільно з працівниками Державтоінспекції Київської області був проведений і в Ірпінській школі № 12.

Правоохоронці провели екскурс у минуле, розказавши дітям про історію створення служби ДАІ та основні завдання, які покладені на Державтоінспекцію України.

Ну а далі розпочалися заняття у ігровій формі, до яких відразу долучилися усі школярі. Діти завзято брали участь у невеличких змаганнях, жваво відповідали на запитання тематичної вікторини та з відповідальністю намагалися пригадати якомога більше правил безпечної поведінки на вулиці. 

По завершенню навчальної частини учні із задоволенням подивилася виступ команди юних інспекторів руху загальноосвітньої навчальної школи села Немішаєво Бородянського району Київської області. Яскравий та динамічний виступ не залишив байдужим нікого. Аплодували всі присутні в залі – і діти, і їх вчителі, і працівники ДАІ.

Державтоінспекція Київської області профілактичні заходи для дітей проводить постійно, інспектори ДАІ щомісяця спілкуються з дітьми, проводять з ними профілактичні бесіди та навчання, конкурси-огляди загонів ЮІР, КВН ЮІР та конкурс дитячого малюнку під назвою «Міліція очима дітей», в підрозділах ДАІ проводяться дні відкритих дверей, де діти більш детальніше можуть ознайомитися з автомототехнікою та спеціальними приладами, які використовуються працівниками ДАІ в службовій діяльності. Такі методи допомагають покращити рівень культури і безпеки на дорогах. Адже якщо до чіткого виконання Правил дорожнього руху привчати змалечку, в старшому віці їх не порушують, стверджують фахівці. Також нами започатковано новий метод профілактичної роботи з дітьми, при здійснені супроводження організованої групи дітей працівник ДАІ, який знаходиться в автобусі, проводить з дітьми профілактичну бесіду. Завдяки цій роботі кількість аварій за участю школярів на території області значно зменшилась.

СЗГ УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera