facebook  ДДСО

 
Новини
03-06-2011 11:55 | Переглядів: 172

Крадія затримано за гарячими слідами

Крадіжка - один з найпоширеніших видів злочинів. І крадіжка з автомобіля не є винятком. Вкрасти з автомобіля можуть все, що погано лежить: гаманець, жіночу сумочку, парасольку, мобільний телефон, автомагнітолу та інші дорогі «дива» сучасної техніки, які водії встановлюють в салонах своїх автомобілів. Тож, подібні випадки не поодинокі. З початку поточного року на Київщині співробітниками ДАІ було розкрито 55 незаконних заволодінь автомототранспортом. Щоб здійснити задумане, злочинці вдаються до різних способів: зламують замки на дверях, розбивають або віджимають скло. Способів крадіжки існує безліч.

Нещодавно до чергової частини Рокитнянського відділення міліції по телефону звернувся житель села Калинівка та повідомив, що невідома особа проникла в його гараж шляхом пошкодження даху, де знайшовши ключі від автомобіля ВАЗ-2109 незаконно заволоділа ним. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками ДАІ з обслуговування Рокитнянського району спільно з іншими працівниками міліції було встановлено, що угон автомобіля здійснив житель м. Біла Церква. 

Відносно затриманого громадянина порушено кримінальну справу. В ході проведення оперативних заходів встановлено, що він неодноразово скоював подібні злочини в м. Біла Церква, за що також буде нести відповідальність.

Державтоінспекція Київської області рекомендує: не залишайте свій автомототранспорт, навіть на короткий час, не переконавшись у тому, що всі замки дверей і багажника закриті, за наявності охоронної сигналізації - увімкніть її. Якщо залишаєте автомобіль на стоянці, переконайтеся, що вона охоронювана. Не довіряйте нагляд за автомобілем малознайомим людям. На ніч машину залишайте лише в гаражі, або на стоянці, що охороняється. Не залишайте в автомобілі цінних речей і предметів, які можуть привернути увагу злодіїв. Не довіряйте ключі від автомобіля малознайомим людям.


СЗГ УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera